Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella pagina di policy & privacy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all'uso dei cookie. Per saperne di più

APPROVO

CLASSICHE

LA GRADISCA

THE ONE YOU'D ALWAYS LIKE BY YOUR SIDE...


Questa nuova birra è un vero tour tra le biodiversità italiane: dal malto d'orzo del sud Italia (Pilsner e tre differenti varietà di malto speciale) con una tappa in Emilia-Romagna grazie al luppolo della Cooperativa Luppoli Italiani, principalmente Cascade.

DISCOVER LA GRADISCA

PALE ITALIAN LAGER WITH 100% BARLEY MALT

BEER: Premium Lager
FERMENTATION: Low
ALCOHOL: 5.2 % vol
PLATO: 12.5
COLOUR: Blonde
TASTE: Sweet

SIZE: 33cl; 50cl; 1lt; 2lt; 3lt; 30lt keg

FEATURES

- White, compact and persistent foam.
- Bright gold color.
- Elegant and pleasing aroma, it reveals hints of dry herbs and yellow fruit, topped by malty and gentle biscuit notes.
- The carbonation is slightly above average and it is balanced properly with the lightweight body.
- In the mouth the hint of barley, a balsamic honey which helps to give it a remarkable freshness, a moderate bitterness.
- A clean, sweetish to malty lager beer.

THE INGREDIENTS

- Water
- Barley Malt
- Hop


SERVICE

Glass: Cilindrico
Service Temperature: 5/6°c

PERFECT FOR

Perfect for an aperitif, but also ideal at any other time of day. Mild pizzas, white meats, cold cuts and fresh or medium-aged cheeses.

AT RIMINI WE DRINK IT WITH:

Piadina flatbread with squacquerone cheese and arugula. Folded piadina with tomato and mozzarella filling, or with chopped greens and sausages. Fried Adriatic fish, prawn and calamari skewers.